Ajurvéda MB

Čechova 777
Mladá Boleslav
293 01

Jarmila Klacková
Tel.: +420 606 900 366

Kateřina Kulíková
Tel.: +420 724 270 269

Monika Palounková
Tel: +420 777 310 578

Léčivá síla ajurvédského koření a jídlo jako lék i gurmánský zážitek

10.10.2015


Srdečně Vás zveme na seminář o koření a jeho použití nejen v kuchyni

V české kuchyni používáme koření hlavně jako dochucovadlo. Avšak v ajurvédě se koření používá nejen pro chuť, má svoje specifické účinky jak na fungování trávicího systému, tak na vlastnosti potravin. Používá se cíleně k vytvoření zdraví a rovnováhy.  

 

Koření dokáže pozitivně ovlivnit nejenom stravitelnost jídla, ale i obranyschopnost organismu.

 

Na seináři se formou besedy dozvíte  jakým způsobem můžete ovlivnit vaše zdraví a psychickou pohodu.

Beseda bude zážitková, o koření si budeme nejenom povídat, ale i ho ochutnávat.

Vytvoříme si jednoduchou voňavou lékarničku první pomoci.

 

Čeká na Vás příjemná podzimní atmosféra, podtržená vůní aromaterapeutických svíček, voňavé čajíčky a zdravé občerstvení.

Seminář povede Ivana Robošová, lektroka, terapeutka a výrobce ajurvéských kořenících směsí

 

Kdy: pátek 30. října 2015 od 17 - 18 hod

Kde: Centrum Nový Park v Mladé Boleslavi

Cena: 200,- Kč (minimální účast 10 lidí)

 

S sebou pohodlné oblečení, deku. Rezervace na tel: 606 900 366 nebo přímo u terapeutek centra Ajurvéda MB.

 

 



Autor:Jarmila Klacková



Otevřít přiložené soubory >>